Vilkår


Der ydes ikke strikke support på opskrifterne, rettelser til opskrifterne ligger under 'Rettelser'. 

Når du køber en opskrift vil du kort tid efter modtage en mail med et link til download af opskrift som pdf-fil. Det er derfor vigtigt, at du angiver korrekt mailadresse ved dit køb. Sørg for at hente opskriften opskriften ned på din Mac, pc eller lign, da det kun er muligt at åbne linket 3 gange.

Der gøres opmærksom på at der er copyright på alle opskrifter. Opskrifterne er til privat brug. Opskrifterne må derfor ikke kopieres/videresælges eller omfordeles. Samtidig må salg af produkter lavet efter opskrifterne heller ikke finde sted.

PRISER

Alle beløb i webshoppen er angivet i danske kroner og er inklusiv moms. Ved køb af fysiske varer tillægges fragt. 

BETALING

Betaling foregår med PayPal, så du kan betale med VISA-KORT. Se mere om PayPal her: https://paypal.com/dk

LEVERING

Varer der ikke sendes digitalt sendes med GLS eller PostNord og afsendes indenfor 4-5 hverdage. Pris for forsendelse er 45,- (inkl. moms) til Danmark uanset hvor meget der er handlet for. Fragtpriser til udlandet fremgår ved betaling.

I tilfælde af at afsendelsen forsinkes mere end 5 dage (fx. ved restordre eller lign) får kunden besked pr. mail. Der tages forbehold for forsinkelser hos GLS eller tredje part, som CAMILLA VAD desværre ikke kan svare for.

HANDELSBETINGELSER

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer. Det er derfor ikke muligt at få penge tilbage for opskrifter købt som pdf-filer.

På fysiske varer ydes der 14 dages bytteret, regnet fra den dag varen er modtaget. Køber betaler selv omkostningerne ved returnering/bytning af varer og CAMILLA VAD modtager ikke pakker sendt på efterkrav. 

Når varen er modtaget hos CAMILLA VAD kan den byttes til en anden vare eller et tilgodebevis på beløbet. Forud for bytning af en vare bedes du skriftligt orientere om at du ønsker at bytte en vare. Skriv til camillavaddk@gmail.com . Varen skal returneres ubrugt og i samme stand som den er modtaget. Brugte varer tages ikke retur. 

Køb af varer hos CAMILLA VAD kan ikke fortrydes ved blot at nægte modtagelse af varen - eller undlade at afhente dem. Skal varen fremsendes endnu en gang skal køber betale for forsendelse/fragt igen.

Send pakken retur til CAMILLA VAD, Faksegade 7, 4. th, 2100 København Ø.

Fortryder du dit køb og ønsker at bytte til en anden vare vil hele beløbet med undtagelse at forsendelse/fragt kunne bruges til andre varer.